דלג לתוכן הראשי

ניהול המינוי שלכם

אם נרשמתם דרך האתר, כל ניהול המינוי מתבצע בתוך האפליקציה, תחת הגדרות → חיובים. אין פורטל חיובים נפרד שצריך להתחבר אליו.

נרשמתם באפליקציה לנייד? תוכנית שנרכשה באפליקציית WriteinaClick עבור iPhone, iPad או Android מחויבת על ידי ה-App Store או Google Play, ולכן כדי לבטל או לשנות אותה, יש לעשות זאת שם, בהגדרות המינויים של החנות. כפתורי הביטול והחידוש תחת הגדרות → חיובים באתר לא חלים עליה.

צפייה במינוי שלכם​

פתחו את הגדרות → חיובים כדי לראות:

  • התוכנית הנוכחית שלכם (Free, Premium או Pro) וסביבת העבודה שעליה היא חלה
  • תאריך החידוש שלכם, שמוצג כ-"מתחדש" והתאריך שבו אמור לרדת התשלום הבא
  • השימוש שלכם ב-Robin לחודש הנוכחי, שמוצג כמד אחוזים
  • פעולות מינוי: ביטול מינוי, ו-צפייה בכל התוכניות כדי לפתוח את עמוד המחירים

ביטול המינוי שלכם​

  1. עברו אל הגדרות → חיובים.
  2. לחצו על ביטול מינוי.
  3. בתיבת הדו-שיח לבטל את המינוי שלכם?, תוכלו לבחור סיבה ולהוסיף הערה קצרה. שניהם בגדר רשות.
  4. לחצו על כן, לבטל, או על לדלג ולבטל כדי לבטל בלי לציין סיבה. להשאיר את המינוי סוגר את תיבת הדו-שיח ולא משנה כלום.

הביטול לא מנתק את הגישה שלכם באופן מיידי:

  • אתם נשארים בתוכנית בתשלום עד סוף תקופת החיוב הנוכחית. התאריך המדויק מוצג בתיבת הדו-שיח של האישור, ולאחר מכן עמוד החיובים מציג תגית מתבטל עם התאריך.
  • אחרי התאריך הזה, החשבון שלכם עובר לתוכנית Free.
  • תוכלו לחדש את המינוי בכל עת מעמוד המחירים.

התחרטתם? אפשר לחדש לפני תום התקופה​

כל עוד המינוי מוגדר לביטול, ב-הגדרות → חיוב מופיע הכפתור חידוש מינוי. לחיצה עליו תגרום לתוכנית להמשיך להתחדש כבעבר, ללא צורך בתשלום מחדש. ברגע שתקופת החיוב מסתיימת, הכפתור נעלם ויש להירשם שוב דרך עמוד המחירים.

שדרוג לאחור: האם הכתיבה שלכם נשמרת?​

כן, כל הכתיבה שלכם נשמרת בעת שדרוג לאחור. בין אם תבטלו תוכנית בתשלום או תעברו לרמה נמוכה יותר (למשל, שדרוג לאחור מ-Pro או Premium בחזרה לתוכנית החינמית), העבודה שלכם תישאר בדיוק במקומה. שדרוג לאחור משנה את מה שתוכלו לעשות מכאן והלאה; הוא לעולם לא מוחק את מה שכבר כתבתם.

כאשר תוכנית בתשלום מסתיימת והחשבון שלכם עובר לתוכנית החינמית:

  • שום דבר לא נמחק. הנתונים שלכם נשמרים. כל ספר, פרק, פרופיל קול כתיבה והיסטוריית הגרסאות שלכם נשארים בחשבון. עדיין תוכלו לפתוח, לקרוא ולערוך את הכול.
  • מגבלות חלות מכאן והלאה. אם יש לכם יותר ספרים או פרופילי קול ממה שהתוכנית החינמית מאפשרת, תשמרו ותוכלו לערוך את אלה שכבר יש לכם. פשוט לא תוכלו ליצור חדשים מעבר למגבלה של התוכנית החינמית עד שתשדרגו שוב.
  • תכונות בתשלום מושהות. תכונות הכלולות ברמה בתשלום שלכם (כמו מצב קריאה או הגהה מלאה עם Robin) הופכות ללא זמינות עד שתרשמו מחדש, ואז חוזרות מיד כשתעשו זאת.

לכן, שדרוג לאחור הוא בטוח לחלוטין: תוכלו לחזור לתוכנית החינמית, לשמור כל מילה שכתבתם, ולשדרג שוב מאוחר יותר מבלי לאבד דבר.

הרשמה מחדש​

אפשר להיכנס לעמוד המחירים, לבחור תוכנית ומחזור חיוב, ולהשלים את התשלום בעמוד התשלום המאובטח. לאחר מכן תוחזרו אל הגדרות → חיוב, והתכונות בתשלום יחזרו מיד עם הצלחת התשלום.

בעיות תשלום​

אם תשלום החידוש נכשל, מופיע תג באיחור תחת הגדרות → חיוב. אין באפליקציה אפשרות להחליף כרטיס אשראי, לכן פנו אלינו דרך דיווח על בעיה בתפריט המשתמש (סמל האדם, למעלה מימין) ונעזור לכם לסדר את זה.

ראו גם: תוכניות וחיוב