דלג לתוכן הראשי

תוכניות וחיוב

החשבון האישי פועל על אחת משלוש תוכניות: Free, Premium או Pro. דף זה מפרט מה כל תוכנית כוללת והיכן ניתן לנהל את החיוב. תוכנית חלה על סביבת עבודה אחת: זו שהייתה פעילה בעת הרכישה. (עבור סביבות עבודה משותפות, ראו חיוב צוותי ומושבים.)

התוכניות​

Free: $0​

אפליקציית כתיבה ממוקדת עם כל מה שחשוב, ללא עלות:

  • עד 2 ספרים, עם מספר בלתי מוגבל של פרקים
  • פרופיל קול כתיבה 1
  • היסטוריית גרסאות של 7 ימים
  • בדיקת איות ופיסוק, פעם ביום
  • ייצוא ל-EPUB, PDF ו-DOCX
  • Robin, עם הקצבה חודשית

Premium: $29 לחודש או $261 לשנה​

עבור כותבים שכותבים בכל יום. כל מה שיש ב-Free, ובנוסף:

  • עד 5 ספרים
  • עד 3 פרופילי קול כתיבה
  • היסטוריית גרסאות של 90 ימים
  • מצב קריאה והאזנה (הקראה), עד 300 דקות האזנה בחודש
  • יצירת ספרים עם Surprise Me
  • הגהה מלאה בכל בדיקה (דקדוק, בהירות, סגנון וטון), עד 5 סבבים ביום
  • מחקר עם Robin, עד 10 בחודש
  • פי 5 מההקצבה של Free עם Robin

Pro: $49 לחודש או $441 לשנה​

עבור סופרים שבונים גוף יצירה. כל מה שיש ב-Premium, ובנוסף:

  • כלי סדרות, כדי שתוכלו לכתוב סדרה שלמה, ולא ספר אחד בכל פעם
  • מספר בלתי מוגבל של ספרים ופרופילי קול
  • היסטוריית גרסאות של 365 ימים
  • פי 3 מההקצבה של Premium עם Robin
  • מחקר עם Robin, עד 50 בחודש
  • עד 10 סבבי הגהה ביום
  • עד 1,200 דקות האזנה בחודש

חיוב חודשי לעומת שנתי​

כל תוכנית בתשלום זמינה במחזור חודשי או שנתי. חיוב שנתי עולה 25% פחות מאשר תשלום חודש בחודשו. השתמשו במתג חודשי / שנתי בראש דף התמחור כדי לראות את שני המחירים, ובחרו את המחזור לפני התשלום.

איך עובדת מכסת השימוש של Robin​

כל תוכנית כוללת מכסת שימוש חודשית של Robin המכסה צ'אט, עריכה, הגהה ויצירת טקסט. השימוש שלכם מופיע כמד אחוזים תחת הגדרות → חיוב, והוא מתאפס בתחילת כל חודש. תוכניות מתקדמות יותר כוללות מכסה גדולה יותר.

שדרוג התוכנית שלכם​

  1. פתחו את עמוד התמחור: השתמשו בהודעת שדרוג באפליקציה, או עברו אל הגדרות → חיוב ולחצו על שדרוג תוכנית (או הצגת כל התוכניות אם אתם כבר בתוכנית בתשלום).
  2. בחרו חודשי או שנתי, ולאחר מכן לחצו על שדרוג ל-Premium או שדרוג ל-Pro.
  3. תועברו לעמוד תשלום מאובטח כדי להזין את פרטי התשלום שלכם ולשלם.
  4. כשהתשלום יסתיים, תחזרו אל הגדרות → חיוב. יוצג "אישור התשלום והפעלת התוכנית שלכם..." לרגע, ולאחר מכן התוכנית החדשה שלכם. אין צורך בהפעלה מחדש.

בדקו איזו סביבת עבודה פעילה לפני הרכישה. אם סביבת עבודה משותפת פעילה כשאתם פותחים את עמוד התמחור, תראו אזהרה וכפתור למעבר לסביבת העבודה האישית שלכם תחילה. תוכנית שנרכשה בזמן שסביבת עבודה משותפת פעילה חלה על סביבת עבודה משותפת זו בלבד, ולא על הספרים האישיים שלכם.

נרשמתם כמנויים באפליקציה לנייד? תוכניות שנרכשו באפליקציית WriteinaClick עבור iPhone, iPad או Android מחויבות על ידי ה-App Store או Google Play. ראו ניהול המנוי שלכם.

היכן ניתן לראות את התוכנית הנוכחית שלכם​

עברו אל הגדרות → חיוב. שם תמצאו:

  • את התוכנית הנוכחית שלכם, סביבת העבודה שעליה היא חלה, ותאריך החידוש שלה
  • מד שימוש של Robin עבור החודש הנוכחי
  • פקדי מנוי (ראו ניהול המנוי שלכם)

מעבר לתוכנית בסיסית יותר (ושמירה על הכתיבה שלכם)​

כדי לעבור לתוכנית בסיסית יותר, בטלו את המנוי הנוכחי שלכם (הגישה בתשלום נשמרת עד סוף תקופת החיוב, ולאחר מכן תעברו לתוכנית חינם) והירשמו לתוכנית החדשה כשתהיו מוכנים.

כל הכתיבה שלכם נשמרת בעת המעבר לתוכנית בסיסית יותר. הנתונים שלכם נשמרים: כל ספר, פרק, פרופיל קול והיסטוריית הגרסאות שלכם נשארים בחשבון. אם יש לכם יותר ספרים או פרופילי קול ממה שהתוכנית החדשה מאפשרת, התוכן הקיים שלכם לעולם לא יימחק; פשוט לא תוכלו ליצור תוכן חדש מעבר למגבלה עד שתשדרגו שוב. ראו את ניהול המנוי שלכם כדי לדעת בדיוק מה קורה כשעוברים לתוכנית חינם.

ראו גם: ניהול המנוי שלכם | חיוב צוות ורישיונות