דלג לתוכן הראשי

מצב לא מקוון

האפליקציה לנייד פועלת קודם כל במצב לא מקוון. פתחו ספר פעם אחת, וכל מה שצריך כדי להמשיך לכתוב אותו נשמר במכשיר שלכם. איבדתם את החיבור בטיסה, ברכבת או במרתף? פשוט המשיכו להקליד. העבודה שלכם תסתנכרן בחזרה באופן אוטומטי כשתתחברו מחדש.

איך זה מרגיש​

  • פתחו את האפליקציה במצב לא מקוון. הספרייה שלכם עדיין נטענת, עם כל ספר שפתחתם בעבר.
  • פתחו ספר ב-כתיבה. תוכלו להקליד, לעצב ולעבור בין פרקים כרגיל. סטטוס השמירה ליד שם הפרק מציג יסונכרן בזמן שהשינויים שלכם ממתינים.
  • במסכי הבית, החשבון ומסכי רשימה אחרים, מופיע באנר שאומר לא מקוון - שינויים נשמרו מקומית.
  • כשתחזרו להיות מקוונים, השינויים שלכם יסונכרנו מעצמם. אם חלקם עדיין ממתינים, הבאנר מציג כמה מהם ממתינים יחד עם כפתור סנכרון.

מה עובד במצב לא מקוון​

  • כתיבה: כתיבת טיוטות, עיצוב טקסט ומעבר בין פרקים.
  • קורא: קריאת פרקים שפתחתם בעבר.
  • Story Hub: הוספה, עריכה ועיון ברשומות.
  • הערות, כולל הקלטות חדשות של הערות קוליות (שיתומללו כשתתחברו מחדש).
  • שינויים בהגדרות הספר כמו יעדים, שיסונכרנו מאוחר יותר.
  • עיון בספרייה עבור ספרים שנפתחו במכשיר זה.

מה לא עובד במצב לא מקוון​

  • התחברות בפעם הראשונה.
  • מעבר לסביבת עבודה שלא פתחתם במכשיר זה בעבר.
  • מחקר, עריכה ופרסום. במצב לא מקוון, כל אחד מהם מציג את ההודעה יש להתחבר לאינטרנט כדי להשתמש ואחריה את שמו.
  • ייבוא או ייצוא של קבצים, ויצירת קישורי אורח.
  • Robin, והאזנה בקורא.
  • קבלת עדכונים משותפים. השינויים שלהם מגיעים ברגע שתתחברו מחדש.

התנגשויות סנכרון​

אם קטע בפרק שונה במכשיר אחר בזמן שבטלפון שלכם היו עריכות משלו שלא סונכרנו, הטקסט החדש יותר מהמכשיר האחר נשמר. האפליקציה מציגה טקסט חדש יותר ממכשיר אחר, שמה את הטקסט החדש יותר בעורך, ושומרת את הגרסה של הטלפון שלכם בהיסטוריית גרסאות (במסך הכתיבה, הקישו על פעולות (...) ואז על היסטוריית גרסאות) כדי שתוכלו לשחזר אותה.

אילוץ סנכרון​

לרוב אין בכך צורך. כדי להיות בטוחים:

  • משיכה לרענון במסך הבית מסנכרנת מחדש את הספרים שלכם.
  • פתחו את חשבון > נתונים וסנכרון כדי לראות את הסטטוס, את מספר השינויים הממתינים, ואת מועד הסנכרון האחרון. הקישו על סנכרון כעת כדי לסנכרן מיד.
  • סגירה ופתיחה מחדש של האפליקציה מפעילות גם הן סנכרון בעת ההפעלה.

לפני שמתנתקים או מסירים את האפליקציה​

העותק הלא מקוון נשמר רק במכשיר הזה עד לביצוע סנכרון. התנתקות מהחשבון מוחקת אותו, כולל כל השינויים שטרם סונכרנו, וכך גם הסרת האפליקציה. לפני ביצוע אחת מהפעולות האלה, יש להתחבר לאינטרנט ולוודא שמופיעים 0 שינויים ממתינים תחת חשבון > נתונים וסנכרון.