יצירה ומעבר בין סביבות עבודה משותפות
יצירת סביבת עבודה משותפת
- פתחו את תפריט המשתמש (סמל האדם, בפינה הימנית העליונה).
- תחת חשבון, לחצו על מחליף סביבות העבודה (שמציג את השם של סביבת העבודה הנוכחית שלכם).
- בחרו באפשרות יצירת סביבת עבודה.
- הזינו שם סביבת עבודה. הוא יופיע במחליף ובהזמנות.
- לחצו על יצירת סביבת עבודה. כעת תהפכו לבעלים של סביבת העבודה.
סביבת עבודה משותפת חדשה מתחילה בתוכנית החינמית, והמגבלות שלה חלות על הספרים שנמצאים בה. ראו חיוב צוותים ומקומות.
מעבר בין סביבות עבודה
השתמשו במחליף סביבות העבודה כדי לעבור בין סביבת העבודה האישית שלכם לבין סביבות עבודה משותפות שאתם חברים בהן. סביבות העבודה המשותפות מופיעות ברשימה יחד עם התפקיד שלכם בכל אחת מהן. המעבר משנה אילו ספרים, קולות ותוכן של Story Hub אתם רואים, מכיוון שלכל סביבת עבודה יש תוכן משלה.
שינוי שם של סביבת עבודה
בעלים ומנהלים יכולים לשנות שם של סביבת עבודה משותפת: פתחו את הגדרות סביבת העבודה מתפריט המשתמש, עברו לכרטיסייה כללי, שנו את שם סביבת העבודה, ולחצו על שמירה. לא ניתן לשנות שם של סביבות עבודה אישיות ולא ניתן להמיר אותן לסביבות עבודה משותפות.
העברת סביבת עבודה לאשפה
רק לבעלים יש אפשרות להעביר סביבת עבודה משותפת לאשפה, דרך הגדרות סביבת עבודה → אזור סכנה → העברת סביבת עבודה לאשפה. ההעברה לאשפה מסירה את הגישה של כולם באופן מיידי אך שומרת על התוכן: אף ספר, פרק או פתק לא נ מחק. אין כפתור שחזור באפליקציה, לכן אם יש צורך להחזיר סביבת עבודה שהועברה לאשפה, יש ליצור איתנו קשר בעזרת דיווח על בעיה בתפריט המשתמשים. לא ניתן להעביר סביבות עבודה אישיות לאשפה.
ראו גם: תפקידים | חברים והזמנות