סביבות עבודה אישיות מול משותפות
שני סוגי סביבות העבודה כוללים את אותו עורך, את Robin, את אותו קורא ואת אותו Story Hub. ההבדלים הם לגבי מי יכול לראות את העבודה שלכם ו-מי יכול לעבוד עליה יחד איתכם.
כדאי להשתמש בסביבת העבודה האישית כאשר...
- רק אתם צריכים לקרוא או לערוך את כתב היד.
- אתם רוצים מקום פרטי לכתוב בו טיוטה למשהו ניסיוני.
- אתם נמצאים בתוכנית אישית (חינם, Premium, Pro) ואין לכם צורך להוסיף אנשים אחרים.
בסביבות עבודה אישיות אין חברים והן לא צורכות עמדות. התוכנית שתבחרו לסביבת העבודה האישית שלכם מכסה רק אתכם.
כדאי ליצור סביבת עבודה משותפת כאשר...
- רוצים לכתוב יחד ספר עם כותבים נוספים.
- רוצים לתת לעורכים לעבוד ישירות על כתב היד, או להשאיר עליו הערות.
- רוצים שק וראי בטא או קוראי רגישות יעירו הערות בלי לשנות את הטקסט.
- עובדים כחלק מצוות כתיבה או סטודיו שצריכים לשמור את הספרים במקום אחד.
לסביבות עבודה משותפות יש רשימת חברים עם תפקידים, ותוכנית משלהן, בנפרד מהתוכנית האישית. סביבת עבודה משותפת חדשה מתחילה עם המגבלות של התוכנית החינמית. אפשר להוסיף אנשים בעזרת קישור הזמנה. ראו חברים והזמנות.
מעבר ביניהן
שתי האפליקציות זוכרות את סביבת העבודה האחרונה שהייתם בה. בעת המעבר, כל הספרייה, Story Hub, הקולות וההיסטוריה של Robin משנים את ההקשר שלהם. שום דבר לא עובר ביניהן בסתר.
אם תעדיפו לא להזמין מישהו באופן קבוע, שתפו במקום זאת קישור לסוקר אורח. אורחים אינם תופסים מקומות.
מה אי אפשר לעשות
מספר דברים הם בלתי אפשריים במכוון.
- אי אפשר למחוק את סביבת העבודה האישית שלכם.
- אי אפשר להוסיף חברים אחרים לסביבת העבודה האישית שלכם.
- אי אפשר להעביר ספר מחוץ לסביבת העבודה האישית שלכם. מנהלים יכולים להעביר ספר מסביבת עבודה משותפת לסביבת עבודה אחרת שהם מנהלים, דרך הגדרות סביבת עבודה > העברה בדפדפן.